Cuma , 26 Nisan 2024

Çocuğunun yayınında müstehcen yayın yapan başörtülü kadın bakın kim çıktı





CEVHERİ GÜVEN’İN ESKİ AVUKATI
Bu canlı sohbeti yapan kadının avukatı ise FETÖ firarisi Cevheri Güven’in avukatı çıktı. Odatv’nin ulaştığı Avukat Ömer Tekin Türker, geçici bir süre Cevheri Güven’in avukatlığını yaptığı kabul ederek, “Evet ben geçici süre Nokta dergisinden dolayı Cevher Güven’in avukatlığını yaptım. Aynı büroda çalıştığımız meslektaş gözaltına alınmıştı. Esasında bu dosyalar onun dosyalardı. Ancak o gözaltına alındığı için avukatlık kanuna göre dosyaları bana verildi. O sebeple yaptım . O arkadaş çıktıktan sonra da o dosyalardan istifa ettim” diye konuştu.





Ömer Tekin Türker’in “aynı büroda çalıştım” dediği kişi Avukat Kadir Kökten’di. FETÖ’nün Millet gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Kadir Kökten Zaman gazetesinde de muhabir olarak bir dönem çalıştı. Kadir Kökten daha sonra FETÖ’den tutuklanarak belli bir süre cezaevinde kaldı





HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Sözkonusu kadının, eşi tarafından terk edildikten sonra maddi kazanç sağlamak için zamanında bu tarz yayınlar yaptığını ifade eden Avukat Tekin şöyle konuştu:
“Bu yayın bir yıldan fazla bir süre önce yapıldı. Bununla alakalı elimizde 8-10 tane erişimin engellenmesi kararı var. Farklı farklı sitelerde yayınlanmış. Hanımefendi kocasının kendisini terk ettiği bir dönemde maddi kazanç için yapmış bunu. Şu an kocasıyla tekrardan bir araya geldi. Bunun öğrenilmiş olması kadın açısından hayati bir tehlike barındırıyor. Kadın şu an saklanıyor.”





Öte yandan olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’da inceleme başlattı.
Avukat Ömer Tekin Türker ifade sonrası can güvenliği nedeniyle savcılığa koruma altına altına alınması yönünde müracaatta bulunacaklarını söyledi. (Odatv)

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …