Pazartesi , 29 Nisan 2024

DOKTORLARI DAHİ ÇARESİZ BIRAKAN BELİRTİ! İKİ FARKLI BEDENDE AYNI ACI YAŞIYORLAR





KIZ KARDEŞİNDEN DAHA KÖTÜ GÖRÜNÜYORDU
İkizlerin arasında ancak onların bilebileceği türden güçlü bir bağ olduğu tarih boyunca her zaman bilinen bir gerçek. Ancak Sophie ve Megan arasındaki durum ise bu gerçeğin de ötesinde bir haldeydi. Çünkü ikiz kardeşi Sophie’ye Wilms tümörü teşhisi konulduğu sırada aslında Megan da kardeşiyle birlikte aynı belirtilere ve rahatsızlığa sahipti.





Hızla kilo kaybeden ve tıpkı Sophie gibi midesinde ve sırtında hissedilir ağrılar çekmeye başlayan Megan da bir süre sonra ailesine kendisini iyi hissetmediğini söylemek zorunda kaldı. Walker ailesi henüz Sophie’nin rahatsızlığını kabullenmeye çalışırken Megan’ın da aynı belirtilerden ötürü rahatsızlık yaşaması karşısında adeta ikinci bir şoku yaşadı. Üstelik Megan’ın rahatsızlığı, kardeşi Sophie’ye göre çok daha hızlı ve kötü bir şekilde ilerlemeye başlamıştı. İkizlerin annesi Rebecca Walker, verdiği bir röportajda yaşadıklarını şu cümlelerle anlattı:





“Sophie’ye ilk teşhis konulduğu sırada aslında Megan’da da tüm belirtiler vardı. Üstelik kız kardeşinden bile daha solgun görünüyordu. Bizleri görenler aslında Megan’ın da hasta olduğunu söylemeye çalışıyordu. Sophie’ye yapılan testler ona da yapıldı ve sonuç oldukça şaşırtıcıydı. Hepimiz şok içindeydik.”




Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …