Pazartesi , 29 Nisan 2024

DOKTORLARI DAHİ ÇARESİZ BIRAKAN BELİRTİ! İKİ FARKLI BEDENDE AYNI ACI YAŞIYORLAR





TETKİKLER SONUCUNDA ŞOKE OLDULAR
Megan’ın da tıpkı Sophie gibi benzer belirtilere sahip olması doktorları da harekete geçirdi. Yapılan tüm tetkikler sonucunda ise aile derin bir nefes aldı. Çünkü Megan’ın aslında sağlıklı olduğu ortaya çıktı. Doktorlar, Walker’lara tek yumurta ikizlerinde tıpkı Megan’da görüldüğü gibi ‘aynı rahatsızlık belirtileri’nin görülebildiğini ancak Megan’ın aslında sağlıklı olduğunu söyledi.





Sophie ve Megan, tek yumurta ikiziydi ve çocukluklarından itibaren her anlarını birlikte geçirmişlerdi. Doktorların kendilerine yaptığı açıklama karşısında anne Rebecca Walker henüz söylenenlere inananacak bir psikolojide değildi. Megan’ın çektiği ağrılara şahitlik eden anne Walker, doktorların yaptığı “Megan sağlıklı” açıklamasına rağmen kızının iyi olduğuna inanmakta güçlük çekiyordu. Sophie ve Megan’ın hastalık sürecine tanıklık eden aile dostları ile ikizler arasında bu denli güçlü bir bağ olması karşısında şaşkınlıklarını gizleyemiyordu.





HASTALIĞI 4 DEFA NÜKSETTİ
Megan’ın kardeşi Sophie yaşadığı ağrı ve acıları kendi bedeninde en derinde hissediyordu. Ancak aile Megan’ın sağlıklı olduğunu kabullenmeye başladıkları sırada Sophie’nin durumu giderek kötü bir hal alıyordu. Tam 6 yıl boyunca iyileşemeyen ve 4 defa hastalığı nükseden Sophie bu süreçte sadece fiziksel değil ruhsal açıdan da kendisini oldukça kötü hissediyordu. 2017’den 2021 yılına kadar süren bu süreçte tek bir damla bile gözyaşı dökmeyen ancak giderek daha da karamsarlaşan Sophie aslında büyük bir depresyon içindeydi. Kız kardeşi Megan gece-gündüz onun yanındaydı ve ikiziyle aynı acıları paylaşıyordu. Fakat hiçbir sohbet Sophie’nin keyfini yerine getirmeye yetmiyordu.





2020 yılında tüm dünyayı etkisine alan pandemi herkes gibi Walker ailesini de derinden etkilemişti. Hastalığı son kez 2021 yılında nükseden Sophie aslında doktorlara göre 2020 yılında ameliyat olmalıydı. Fakat tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs bu ameliyata engel olmuş, herkesin karantinada olması nedeniyle bu ameliyatın gecikmesi Sophie’nin durumunu kötüleştirmişti.

Sophie’nin ailesinin, kızları için özellikle sosyal medyada başlattıkları kampanya ise pandemi döneminde ses getirmeyi başardı. Bu kampanyadan elde edilen bağışlar sayesinde Sophie’nin ailesi daha iyi şartlar altında kızlarını tedavi ettirebilecek maddi güce sahip oldu.




Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …