Cuma , 26 Nisan 2024

DÖVÜZ BUROSU ÇALIŞANI






Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 3 gündür ha-ber a-lınamayan dö-viz bü-rosu çalışanı Berk Ergier’in (36) en son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalıklarda c-ansız be-deni bulundu. Ergier’in k-ayalıklardan d-üştüğü be-lirlendi.









K-AYIP D-ÖVİZ B-ROSU ÇA-LIŞANININ C-NSIZ B-EDENİ BULUNDU
İkiçeşmelik Mahallesi’nde yaşayan evli ve bir ç-ocuk babası Berk Ergier, 16 Mart Salı günü saat 14.00 sıralarında çalıştığı döviz bürosuna gitmek için evden çıktı. Saatler geçmesine rağmen Ergier’in iş yerine gelmemesinden e-ndişelenen arkadaşları durumu ailesine bildirdi. Cep telefonu da kapalı olan Berk Ergier’den 24 saat geçmesine rağmen haber alamayan aile, polise k-ayıp ba-şvurusunda bulundu. Polis, Ergier’in bulunması için çalışma başlatırken, Gizem Ergier, eşinin, son günlerde içine kapandığını ve kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.









ÖZEL E-KİP KURULDU
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip, Berk Ergier’in İkiçeşmelik Mahallesi’ndeki evi ile iş yerine ait g-üvenlik k-ameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar kapsamında Ergier’in cep telefonunun en son kırsal Kirazlı Mahallesi’nden si-nyal verdiği belirlendi. Özel ekip, hemen çalışmalarını bu bölgeye yoğunlaştırdı.









D—-ise, Berk Ergier’in kaybolduğu gün saat 16.30 sıralarında Kirazlı Mahallesi’ndeki Belen tepesi mevkisinde çekilmiş görüntülerine u-laştı. Görüntülerde Ergier, ka-yaların üzerinde o-turarak, bir süre o-rmanı se-yrediyor. P-olis ile A-rama K-urtarma Der-neği (A-KUT), A-rama K-urtama Ekibi D-erneği (AKE) ve Aydın İl Afet ve A-cil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Ergier’in evine 7 kilometre mesafadeki bölgede bugün arama-kurtarma çalışması başlattı.









CE-SEDİNE U-LAŞILDI
Yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında Berk Ergier’in son görüldüğü Kirazlı Mahallesi Belen mevkisindeki kayalık bölgede bir erkek c-esedi bulundu. Yaklaşık 150 metre yükseklikteki s-rp kayalıklarının en di-p noktasında çalılık alanda bulunan ce-sedin kayıp Ergier’e ait olduğu belirlendi.




Yapılan incelemede üzerinde k-esici ya da d-elici alet i-zine ra-stlanılmayan Ergier’in kayalıklardan dü-ştüğü ya da a-tladığı tahmin ediliyor. Em-niyet b-irimleri o-lay yerinde incelemelerini sür-dürürken kim-lik tespiti için bölgeye sa-vcının gelmesinin beklendiği bildirildi.



Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …