Cuma , 26 Nisan 2024

Edirne’de Düğüm Çözüldü





CİNAYET NEDENİ 900 ALTIN MI?

Olay gecesi evde arbede y-aşandığı ve bu sırada yüzü k-esici aletle k-esilen Anıl Güner’in ardından vücuduna isabet eden 6 mermi ile hay-atını k-aybettiği saptandı. Şüphelilerin, Mehmet Güner’e ise evin içinde başına tek- el ateş ettik-leri, eşi Filiz Güner’in müdahale etmesi üzerine de k-endisini darp edip, başından tek- el ateş ederek- ö-ldürdüğü, bahçe içindek-i evinde bulunan dede Mehmet Güner’i de sırtından 2 mermiyle ö-ldürdük-leri belirlendi.





İddiada netlik kazanan altın yüzünden bunu işlediği..
VALİ CANALP: YOĞUN ÇALIŞMA YAPILDI
Öte yandan Edirne Valisi Ekrem Canalp, olayla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, “Son olarak biliyorsunuz, 1 tutuklama kararı verildi.





Dolayısıyla bu tutuklama kararı neticesinde adli sürecin sonunu beraber bekleyeceğiz. Jandarmamız olayın oluşundan itibaren bütün mesaisini, zamanını merkezden ve Keşan’dan ilave ekiplerimizi takviye etmek suretiyle oraya yönlendirdik. 3 gün içinde çok yoğun bir çalışma yapıldı.





Bu yoğun çalışma neticesinde dün gece vakti bir şekilde elde etmiş olduğumuz delilleri mahkemeye sunmak suretiyle mahkememiz de tutuklama kararı verdi.

Burada



n şunu da ifade etmek isterim, burada jandarmamızın yanı sıra polisimizin yapmış olduğu çalışmaların da çok faydasını gördük.

Polisle jandarmanın müşterek çalışması oldu, bu müşterek çalışma neticesinde bu sonucu elde edebildik” dedi.

EVDE ARBEDE İZLERİ

Güner, ailesinden 4 kişinin silahla vurularak öldürüldüğü evde jandarma ekiplerinin çalışması sürüyor.





Güvenlik şeridi çekilen müstakil evde, yaşanan arbedenin izleri ise hala duruyor. Evin giriş kapısının camlarının kırıldığı ve kan izlerinin bulunduğu görüldü.

DEDENİN KARTI İLE MAAŞI ÇEKİLMİŞ

Olaya ilişkin yeni detaylar da ortaya çıktı. İddiaya göre, öldürülen dede Mehmet Güner’in emekli maaşını çektiği banka kartının üzerinde olmadığı tespit edildi. Olay gecesi alınan banka kartı ile işlem yapıldığı, Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesindeki banka şubesinden emekli maaşının çekildiği belirlendi. Ayrıca evdeki 30 bin liranın da çalındığı tespit edildi.





SİLAHLA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ, KIRIKLARI DA VARMIŞ

Öte yandan dede Mehmet Güner’in elmacık kemiği ile kolunun kırık olduğu, otopsi raporunda yer aldı. 2 kurşunla öldürülen dede Güner’in saldırgan ile arbede yaşadığı belirtildi. (Sözcü)

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …