Perşembe , 2 Mayıs 2024

Güneş tutulması kehaneti korkuttu! Güneş Tutulması sonrası Türkiye’yi bekleyen tehlilere bkın





-Kadınlarla ilgili büyük krizler, cinsellikle ilgili büyük krizler ve olaylar, cinsel taciz-tecavüz konusuyla ilgili önemli olaylar meydana gelebilir. Büyük ve önemli kadın sanatçıların vefatları söz konusu olabilir.





-Altında tarihi kırılmalar meydana gelebilir. Bir yatırım tavsiyesi elbette değil. Sadece altın meselesini belli ki çok konuşacağız. Gizli aşk ilişkileri ortaya çıkabilir. Diplomatik kriz ya da büyük, elçilerle ilgili sorunlar meydana gelebilir.





-Akrep yer altı ile ilgili her türlü konuyu sembolize eder. Bu tutulma süreci önemli depremleri tetikleyebilir. Ya da gizlilik ve sır içinde yürütülmesi hedeflenen ama ortaya çıkan durumlara da işaret edebilir. İfşa olayları meydana gelebilir ve bu ifşalar özel hayatı ilgilendiren durumlar olabilir. Bunun yanı sıra dünyada inançlar ya da dini konularda huzursuzluklar meydana gelebilir. Tutulmada miaplasidus yıldızı etkin olacak. Bu yıldız denizler, gemiler, gemi çalışanları ile ilgili bir yıldızdır. Denizlerde ortaya çıkabilecek krizler, sorunlar, kazalar söz konusu olabilir.

Sonraki Haber

bu ürünlerde!

Marketteki o konserve ürünlerinde kimyasal madde tespit edildi! Sakın o ürünleri tüketmeyin! Birçok insanın hayatını …