Cuma , 26 Nisan 2024

İMKANI OLAN SERİN YERLERE KAÇSIN! CUMA GÜNÜ İTİBARİ İLE ÇOK FENA





TÜRKİYE Meteoroloji Müdürlüğü aşırı sıcak dalgasını haber veren son hava durumunu paylaştı. Antalya’da sıcaklık 42 dereceyi görecek. Muğla, Manisa ve Maraş’ta da termometre 40 dereceyi gösterecek. Aşırı sıcak hava dalgası İngiltere ve Fransa’da binden fazla kişinin ölümüne sebep oldu. Meteoroloji uzmanları 22 Temmuz 2022 itibariyle Türkiye’nin aşırı sıcaklarla kavrulacağını duyurdu. İmkanı olan evden çıkmasın, serin yerlerde bulunsun.





TÜRKİYE 22 Temmuz 2022 cuma günü itibariyle Avrupa’yı kasıp kavuran aşırı sıcak havanın etkisine giriyor. Sıcaklık bazı illerde 40 derecenin üstüne çıkacak. Aşırı sıcaklar Trakya, Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesini yakıp kavuracak. Özellikle Antalya 42 dereceyi aşan aşırı sıcaklar görecek. Meteorolojiden gelen 5 günlük hava durumu tahmininde harita tamamen kızarmış durumda. Termometreleri çıldırtacak aşırı sıcaklara karşı meteoroloji uzmanları da uyarıyor. Bu sıcak hava dalgası Avrupa ülkelerinde binden fazla kişinin ölümüne yolaçtı. İşte Meteoroloji ve uzmanlardan gelen aşırı sıcaklarla ilgili son dakika bilgiler:




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …