Cuma , 26 Nisan 2024

Kırım Köprüsü’nde patlama! Alevler metrelerce yükseldi görüntüler endişe yarattı





Ukrayna’nın vurduğu iddia edildi
Sosyal medyada yer alan bilgilere ve görüntülere göre Ukrayna ordusunun, köprü üzerindeki demir yolunu ve bir bölümünü vurduğu öne sürüldü. Ulaşılan görüntülere göre, köprüde ciddi hasar meydana geldi. Patlamanın yankıları sürerken Ukrayna Cumhurbaşkanlığı danışmanlığının yaptığı açıklama tüyler ürpertti. Ukrayna, “Kırım köprüsü patlaması başlangıç.





Yasal olmayan her şey yok olmalı” açıklamasını yaptı. Ukrayna Güvenlik Konseyi Başkanı Oleksiy Danilov, köprünün yandığı anların görüntülerini doğum günü kutlaması şarkısını söyleyen bir kadının fotoğrafıyla yan yana ve “Günaydın Ukrayna!” notuyla paylaştı. Putin’in dün kutlanan doğum gününe bu şekilde göndermede bulunan Danilov, ayrıca “Herkes doğum gününde bu kadar pahalı bir hediye almıyor” sözleriyle de Putin’i öfkelendirecek bir açıklama yaptı.





Putin bilgilendirildi
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov patlamaya yönelik yaptığı açıklamada, “Kırım Köprüsü’ndeki durum ile ilgili Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ve Ulaştırma Bakanlığı raporları, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Rusya Başbakanı Mihail Mişustin’e sunuldu” dedi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …