Cuma , 26 Nisan 2024

Kocaeli’nde korku dolu anlar: Deprem olduğunu sandılar sokağa çıktılar





“Ekiplerimiz, hızlıca aksiyon alarak mahallenin yüzde 90’ına enerjiyi verdi”
Ekip olarak hızla aksiyon alıp elektrik enerjisini en kısa sürede bağladıklarını ifade eden SEDAŞ Körfez Derince Vardiya Amiri Hasan Tuncay, “Akşam saatlerinde kamyonun, dorsesi açık bir şekilde ilerlerken elektrik tellerini koparması sonucu mahallenin büyük kısmında genel kesintiye sebep verdi. Ekiplerimiz hızlıca aksiyon alarak mahallenin yüzde 90’ına enerjiyi verdi. Az bir kısım kaldı, kısa sürede o da tamamlanmış olacak” diye konuştu.





“Deprem oldu sandım”
Duyduğu ses üzerine kendisini dışarı attığını ve deprem zannettiğini söyleyen mahalle sakini Abdurrahman Çavuş ise, “Evde ışıklar kapalı otururken bir ses duydum. Deprem oldu sandım. Bir parlama olup geri söndü. Dışarı çıktım ve hengameyi gördüm. Baktığımda kablolar hep yerdeydi. Tırın dorsesi açık kalarak bütün kablolara etki etmiş. Bizler vatandaşlar olarak, deprem oldu sandık. Deprem gibi ses çıktı zaten” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …