Cuma , 26 Nisan 2024

KOCAM BENİ BİR ERKEKLE





“ELİF EVİ TERK ETTİ, KİMSEYE SÖYLEMEYİN”
Son olarak 19 Şubat günü İstanbul’da yaşayan ailesiyle görüşen kadından bir daha haber alınamazken bir gün sonra kayınbiraderini arayan Hüseyin Uzunoğlan, Elif’in evi terk ettiğini söyledi. Eşinin, işyerinde çalışan bir arkadaşının gönderdiği mesaj üzerine kendisiyle tartıştığını ve “Senin erkeklerle ilişkin var” diyerek suçladığını iddia eden Hüseyin Uzunoğlan, 2 gün sonra da çocukları alıp İstanbul’a geldi. Kayınvalidesinin evine giden Hüseyin Uzunoğlan, “Elif evi terk etti, belki geri döner, bir süre kimseye belli etmeyelim” dedi.





İNTERNETTE BUNLARI ARATMIŞ: ÇÖZÜLMEYEN CİNAYETLER, BİLET FİYATLARI
Uzunoğlan’ın telefonunu bir arama yapmak için inceleyen kaynı, telefonun internet tarayıcısının geçmişinde daha önce çözülmeyen cinayetler, Almanya ile suçlu iadesi olmayan ülkeler, bilet fiyatları, hırdavat ürünleri satan mağazalar gibi aramaları görünce bu aramalardan kuşkulanıp durumu polise bildirdi. Bilgisine başvurulan Uzunoğlan, eşinin kendisini kıskandığını ve çıkan tartışmadan sonra daha önce de yaptığı gibi evi terk ettiğini söyleyince serbest kaldı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …