Cumartesi , 27 Nisan 2024

KOCAM BENİ BİR ERKEKLE





ÖNCE YANMIŞ HIRKASI BULUNDU
Durumu Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliğine de bildiren ailenin ısrarları üzerine evde arama yapan Alman polisi, bahçedeki kulübede yanmış hırka bulunca cinayet şüpheleri arttı. Bu arada Gaziantep’in Nizip ilçesine geldiği belirlenen Hüseyin Uzunoğlan gözaltına alınıp götürüldüğü Nizip Emniyeti’nde yapılan çapraz sorguda cinayeti itiraf etti.





ÖLDÜRÜP, CESEDİ PARÇALARA BÖLMÜŞ
Uzunoğlan karısını kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada boğarak öldürdüğünü ve bahçedeki kulübeye gömdüğünü iddia etti ancak polisin yaptığı kazıda Elif’in kesilip yakılmış haldeki gövdesi ve başı bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayırılıp yakıldığı belirlenirken kolları ve bacakları ise bulunamadı.





“CİNAYETİ ÖNCEDEN PLANLAMIŞ”
Damatlarının ilk eşine de şiddet uyguladığını, bunun için gözaltına alındığını öğrendiklerini anlatan Elif’in kardeşi Eren Aslan, “Hüseyin ile Elif arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyordu. Elif kocasının kendisini bir erkekle aldattığından şüpheleniyordu. Daha önce 2 kez Elif, kadın sığınma evine gitmişti. Bu kez de aralarında sorun olduğunu söyledi katil, ancak Elif kaybolmadan 1 gün önce internetten çeşitli incelemeler yapmış. Uğur Mumcu cinayeti, çözülmeyen cinayetler, bilet fiyatları, Almanya ile aralarında suçluların iade edilmediği ülkeler ve hırdavat ürünleri satan mağazaları sorgulamış.





Hüseyin ilk geldiğinde bizdeydi, telefonuna Almanya’daki birini aramak için açtığında bakarken, arama motoruna bir şey yazdığı sırada görünce elinden alıp bakınca bulduk. Sonra da bunu polise bildirdik. Katil bunu görünce apar topar çıkıp gitti. Sonra yakalandı ama ifadeden sonra serbest kaldı. Alman polisinin buraya verdiği bilgilerle ikinci kez yakalanıp cinayeti itiraf etti ama cesedin tamamı bulunmadı. Buradan anlıyoruz ki cinayeti önceden planlamış. Elif ile en son cumartesi günü konuşmuştum. Hüseyin Pazar günü beni arayıp Elif’in evden ayrıldığını söyledi. Meğer o zaman öldürmüş. Öldürdükten sonra beni aramış. Hak ettiği cezaya çarptırılmasını ve kardeşimin ruhunun huzur bulmasını istiyoruz” dedi.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …