Cuma , 26 Nisan 2024

Köfteci Yusuf’un sahibi bakın kim çıktı.. Neden Etlerinin güzel olduğunu açıkladı..





Kadınların kasaplık yaptığı nadir üretim tesislerinden olduklarını belirten Yusuf Akkaş, “Kadın istihdamına önem veriyoruz. Kadınların kasaplık yapmasının bizlere çok büyük avantajları var. Mevcutta erkek kasap zor bulunuyor. Modern bir tesisimiz olduğu için güç gerektirmeden et taşıma işlemleri yapılabildiği için kadınlar zorlanmadan çalışabiliyor. Kadın eli değen her şey daha iyi ve temiz oluyor. Köftemiz lezzetinin kaynağını kadınların elinden alıyor.” dedi.





“62 MİLYON KİŞİ AĞIRLADIK” 30 tane lezzet durakları olduğuna değinen Akkaş, “Geçen yıl 62 milyon misafir ağırladık. Bu yılda 10 şube daha açmayı düşüyoruz. Açılacak şubelerimizin çoğu İstanbul’da olacak. İzmir’de ise bir kaç tane şube projemiz var.” HIZLI SERVİS, UYGUN FİYAT Köfteci Yusuf denilince akla 3 temel unsur geldiğini dile getiren Akkaş, “Bu unsurlar lezzeti,hizmetin çok hızlı gelmesi ve uygun fiyatı olarak öne çıkıyor.Evet, beklenenin üzerinde bir hizmet ve hızlı servis sunuyoruz. Hızlı servisimiz ilk etapta müşteriyi düşündürüyor fakat köfteyi yedikleri zaman ‘işte bu’ diyebiliyorlar. Biz insanların parasının hakkını fazlasıyla vermeye çalışıyoruz. Müşteri Kasaya geldiğinde hesabı öderken beklediklerinin çok altında bir hesapla karışılmasıyla bizlere kefil oluyorlar.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …