Pazar , 28 Nisan 2024

Koronavirüs tedbir ve önlemlerine bir yenisi daha eklendi


YÜZÜMÜZ BİRAZ GÜLMEYE BAŞLADI



İnşallah Covid-19 haberleri daha fazla içimizi acıtmaz. Son iki gündür iyileşen sayısı hasta sayısından fazla çıkınca herkesin buruk yüzü gülmeye başladı. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyor, acılarına en kalbi duygularımızla ortak oluyoruz.

ZOR SÜREÇ OLSA DA AYAKTA KALMAK ZORUNDAYIZ
Sağlık Bakanı elbette herkesten çok seviniyor son tablolara. Ne de olsa en büyük sorumluluk onda. Yükü ağır. Toplum olarak uyarılara kulak asar sorumlu davranırsak inşallah bu illetten yakın zamanda kurtulmuş olacağız.

ASLA TERBİYE OLMAYANLARA KELEPÇE GELİYOR



İçimizden birileri hepimizin hayatını tehdit etmeye devam edince devlet çaresiz kaldı. Sonunda elektronik kelepçe yoluna başvurarak. Utanç verici aslında. Neden uymazsın ki kurala. Kendine acımıyorsan yakınlarına, insanlığa acı, demeden edemiyoruz elbette. “Yapacak bir şey yok,” deyimi cuk diye oturuyor.



TOPLU YASAK DÜŞÜNÜLMÜYOR
Güzel bir haber de suç bireyseldir ilkesinden hareketle birinin yaptığı eylemden herkesi sorumlu tutmak yerine bireysel ceza verilmesi. Buradan da anlaşılıyor ve daha önce Sağlık Bakanı’nın da söylediği gibi artık toplu sokağa çıkma gibi cezalar verilmeyecek. En azından şimdilik.
HANGİ TÜR KELEPÇE



Sağlık Bakanı ellerinde iki tür kelepçe yöntemi olduğunu hangisinin uygulanması için kendi aralarında yetkililerle görüştüklerini ve yakın zamanda bu işlemin başlayacağını medyaya paylaştı. Umarız birileri akıllanır da ölen canlarımız fazla olmaz. Tüm hastalarımıza tekrar şifa ölenlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.


Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …