Cumartesi , 27 Nisan 2024

Köşeyi dönecekler bu 3 burçtan olanlara güzel haber





***Sevgili Boğa, bugün gündeminde arkadaşların, sosyal çevren ve dostların var. Sevdiklerinle ve dostlarınla yardımlaşmaların, desteklerin, görüşmelerin ön plana çıkacağı bir gün seni bekliyor.





Akşam saatleri partnerinle veya çocuklarınla iletişiminde pazı pürüzler olabilir. Ayrıca yine akşam saatleri, solunum yolu ve sindirim sistemine biraz dikkat edersen iyi olur. Venüs’ün Aslan’a geçmesi ile aile ilişkilerin, ev, yuva ve gayrimenkul ile ilgili konular gündemine taşınıyor. Sevgiyle kal.***Sevgili İkizler, bugün senin gündeminde iş ve kariyer konuların yer alıyor. Akşamüstü, parasal konularınla alakalı finansal kaynak bulmakta bir destek görebilirsin. Akşam saatlerinde ise aile içi iletişime dikkat edersen iyi olur. Bazı anlaşmazlıklar olabilir. Venüs’ün Aslan’a geçmesi ile yakın çevrenle iletişimin, sosyalliğin, kardeşlerin ve yakın dostların ön plana çıkıyor. Önümüzdeki haftalar seyahatlerin artabilir. Sevgiyle kal.





***Sevgili Yengeç, bugün senin gündeminde yurtdışı ve yabancılar, eğitim, akademik ve hukuksal konular yer alıyor. Akşam saatleri, yakın çevrenden birileriyle iletişim sorunları yaşaman mümkün. Ayrıca solunum yolları ve boğaz hassasiyetleri de yaşayabilirsin, dikkatli olmanda fayda var. Venüs’ün Aslan’a geçmesi ile finansal gündemlerin ön plana çıkıyor. Bu önümüzdeki günlerde parasal sorunlarına çözüm bulabilir, gelirini arttırabilirsin. Kendini daha değerli hissedebileceğin de bir dönem olacak. Sevgiyle kal.





Sevgili Aslan, bugün senin gündeminde sağlık, bankalar, krediler, eşin, ailenin parası, finansal ve alacak verecek konuları var. Bunlarla ilgili bazı düzenlemeler, hesap kitap yapabilirsin. Akşam saatleri ise para ile ilgili ya da sağlık ile ilgili ufak tefek pürüzler yaşaman mümkün görünüyor.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …