Cumartesi , 27 Nisan 2024

MENAPOZDAN VE TÜM KADIN H-ASTALIKLARINDAN KURTARAN MUCİZE BİTKİ





Aslan pençesi otu; Prostat, rahim, meme ve l-enf bezi kanserine karşı koruyucudur. Bu ka-nser türlerinin başlangıç dönemlerinde teda-vi edici ve önleyicidir. İleri safhalarında da kanseri ya-vaşlatıcı ve büyümesini en-gelleyicidir.
Bu bitki testere dişli ve düz yapraklı olmak üzere 2’ye ayrılır. İbrahim Saraçoğlu hocamız aslan pençesi kürü hazırlamak için testere dişli olan türünü kullanmamızı öneriyor.





Hormon Düzenleyici Şifalı Bitki; Testere Dişli Aslanpençesi…
Regl dönemlerinde düzensizlik yaşayan kadınların mutlaka aslan pençesi otunu kullanması gerekir. İşte aslan pençesi kürünün yapılışı;
A-det Düzensizliğine ve Tüylenme Sorununa Karşı Aslan Pençesi Kürü Nasıl Yapılır? (İbrahim Saraçoğlu Tarifi)





Kaynamakta olan 1 su bardağı klorsuz suyun içine 3-4 gram yani ortalama 1 tatlı kaşığı kadar kurutulmuş testere dişli aslan pençesi atalım. (aslan pençesi kurusu)
Yaklaşık 10 dakika kısık ateşte kaynatalım.
Bu şekilde 10 dakika kaynattıktan sonra ocağı altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
Ilık bir sıcaklığa gelince süzerek içmeye hazır hale getirelim.
Aslan Pençesi Kürü Nasıl Uygulanır?





Hazırladığınız bu suyu günde 1 su bardağı olmak üzere 30 gün boyunca ara vermeden için. 30 günün sonunda 1 hafta ara verin. Ara verdikten sonra tekrar 30 gün boyunca aynı şekilde bu kürü hazırlayarak için. 67 günün sonunda kürü sonlandırın.(30 gün içilir + 7 gün ara verilir + 30 gün içilir)
Teste dişli aslan pençesi kürü ne zaman, günün hangi saatinde içilmelidir? Aslan pençesi kürü sabah kahvaltıdan 2 saat sonra ya da öğleden sonra aç karnına içilmelidir. Günde en fazla 1 su bardağı içilir.
Bu kürü her gün taze olarak hazırlamanız gerekiyor.
F-SH Hor-munu nasıl düşürülür?




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …