Cuma , 26 Nisan 2024

METEOROLOJİ 10 GÜN SÜRECEK DEDİ





TÜRKİYE’nin batısı sonbahar yağmurlarının etkisine girerken, bazı iller ise yazdan kalma günler yaşayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı son hava durumu tahminine göre hem yağmur hem sıcak var. Marmara Bölgesi’nde, İstanbul da dahil olmak üzere kuvvetli yağışlar başlayacak. Yağışlar önümüzdeki hafta da hız kesmeden devam edecek. Yurdun güneyinde ise yazdan kalma günler yaşanacak. Adana ve Osmaniye’de hava sıcaklıkları 35 derecenin üzerine çıkacak.





İstanbul’a bir hafta sürecek şiddetli yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şubesi eski müdürü Ahmet Uçar sosyal medya hesabından İstanbulluları uyardı. Yağışın etkili olacağını belirten Uçar, “İstanbullular önümüzdeki bir hafta hatta 10 günlük süreçte güneşe hasret kalacaklar. İstanbul’da 10 gün boyunca havanın çok bulutlu ve kapalı olacağı, kuvvetli olmasa da hemen her gün hafif zaman zaman orta kuvvette yağmurlar alacağı tahmin ediliyor.” dedi.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …