Cumartesi , 27 Nisan 2024

METEOROLOJİ 10 GÜN SÜRECEK DEDİ





Meteorolojinin yayınladığı haritalı hava durumu tahminine göre İstanbul, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Yalova ve Balıkesir illerinde yağışlar hüküm sürecek. Cumartesi ve pazar günü yağışlar devam edecek. Önümüzdeki hafta salı günü bu yağışlar İzmir başta olmak üzere tüm Ege ve Marmara bölgesini de kapsayacak şekilde etki alanını genişletecek.





Marmara ve Ege bölgesi yağışların etkisinde kalırken, yurdun iç ve güney kesimleri yazdan kalma günler yaşayacak. Adana, Hatay, Şanlıurfa başta olmak üzere güney illerinde sıcaklık 30 derecenin üstüne çıkacak. Sıcak hava Akdeniz bölgesi ile birlikte İç Anadolu bölgesinde de 28 dereceler civarında olacak. Önümüzdeki hafta yurdun bir kısmı yaz tadında günler yaşayacak.





Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.
Ege: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu, İzmir ve Manisa çevrelerinin akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.





Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Batı Karadeniz: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Doğu Anadolu:Az bulutlu, kuzeydoğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …