Cuma , 26 Nisan 2024

O İLLERİMİZDE KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR





Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ve gece saatlerinde İstanbul’un Avrupa Yakası, Kastamonu, Çorum, Amasya çevreleri, Balıkesir ve Yozgat’ın kuzey ilçeleri ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.





MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu gece saatlerinde İstanbul’un Avrupa Yakası ve Balıkesir’in kuzeyi ile yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE 9°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olması bekleniyor.





İSTANBUL 13°C, 19°C
Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bu gece saatlerinde Avrupa Yakası’nda yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …