Cumartesi , 27 Nisan 2024

Orta Afirka’da görülen maymun çiçeği virüsü Avrupa’da ilk olarak …





Orta Afirka’da görülen maymun çiçeği virüsü Avrupa’da ilk olarak İngiltere’de meydana çıktı. Dünyayı tedirgin eden virüs İtalya, İsveç, Almanya, Kanada, Belçika ve İsrail’e sıçradı. Hızla sunulan Maymun çiçeği virüsü ile alakalı Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı? merak ediliyor. İşte Maymun Çiçeği virüsü olayları ve Maymun çiçeği Türkiye’de var mı cevabı! haberinin ayrıntıları…





Orta Afirka’da görülen maymun çiçeği virüsü Avrupa’da ilk olarak İngiltere’de meydana çıktı. Hızla sunulan Maymun çiçeği virüsü ile alakalı Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı? merak ediliyor. Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı merak ediliyor.





Orta Afirka’da görülen maymun çiçeği virüsü Avrupa’da ilk olarak İngiltere’de meydana çıktı. Hızla sunulan Maymun çiçeği virüsü ile alakalı Maymun çiçeği virüsü Türkiye’de var mı? merak ediliyor. Dünya, koronavirüsün tesirlerini şimdilik aşamamışken yeni bir ölümcül salgınla karşı karşıya kaldı. İngiltere, ABD, İspanya, Portekiz ve Kanada’nın sonrasında İtalya ve İsveç’te de maymun çiçeği virüsü (Monkeypox) olaylarına rastlandı.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …