Cuma , 26 Nisan 2024

Pakize Suda’ya veda! Ünlü oyuncu son yolculuğuna uğurlandı.





Öğle namazına müteakip Kurşunlu Camiinde kılınan c-naze namazının ardından Pakize Suda, Şehir Yeni me-zarlığında toprağa verildi.
Pakize Suda’nın vasiyeti ortaya çıktı
Pakize Suda’nın v-efatının ardından 2015 senesinde sunuculuğunu yaptığı bir programda vasiyet açıklaması gündeme geldi. O dönem Sezen Aksu’nun v-efat eden Aysel Gürel için 5 bin fidan diktirdiğini öğrenen Suda, bir vasiyette bulunmuştu. Aksu’ya seslenen ünlü isim, Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır” demişti.
Önce kardeşini ardından annesini kaybetmişti





Pakize Suda, 2016’da k-nser tedavisi gören kardeşi Nurhan Suda’nın v-efatıyla büyük a-cı yaşamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz yıllarda verdiği röportajda, “Kardeşimin o-ldüğünü anneme söylemedik. 88 yaşında kadına ‘Kızın o-ldü’ diyemezsin. ‘Nuran neden gelmiyor?’ diyor annem, ‘Hastanede yatıyor’ diyoruz. En başından beri böyle söyledik. Annem, ‘İnsan üç ay yatar mı? Git, onun doktorunu değiştir’ dedi. Hemen araya bir laf sokuyorum. Allah’tan çabuk unutuyor. 88 yaşındaki annemi üzemem bu saatten sonra. Onun en düşkün olduğu çocuğuydu Nuran… Annem bana ‘Pakize’ demiyor, hep ‘Nuran’ diye çağırıyor” şeklinde konuşmuştu.
Kardeşini kaybettikten sonra zor günler geçiren ve 49 kiloya kadar düşen Suda, 2017 yılında ise annesi Sehavet Suda’nın yaşamını yitirmesi ile yıkılmıştı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …