Cuma , 26 Nisan 2024

Sağlık Bakanlığı açıkladı: Delta Plus Türkiye’de görüldü…





‘CEZALANDIRILMAMASI KANAATİNDEYİM’ Bakan Koca, Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü’nün, otobüs terminalindeki aşı uygulamasında çekilen görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından videodaki sağlık çalışanı için soruşturma açılması hakkında da, “Biz sağlık çalışanları olarak işimizi ciddiyet ve hassasiyetle yapıyor olmalıyız. İşi, var olan, olması gereken hizmet şeklinden başka bir noktaya taşımıyor olmamız gerekiyor. Ama bu anlamdaki yaklaşım cezalandırılmalı mı? Bana göre doğru değil.





Cezalandırılmamalı; ama olması da gerekmiyor. Biz olması gereken ciddiyet ve hassasiyetimizi ve ağır başlılığımızı korumalıyız. Cezalandırılmaması gerektiği kanaatindeyim” değerlendirmesinde bulundu. SON BİR HAFTADA VAKA ORANI EN ÇOK ARTAN VE AZALAN İLLER… Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 26 Haziran 2 Temmuz her 100 bin kişide görülen covid-19 vaka sayılarını açıkladı.





Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İllerimizde 100 bin nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz, Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun” ifadelerini kullandı.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …