Cuma , 26 Nisan 2024

tam 12 gün dayandılar.. hayata tutunmak için yedikleri, içtikleri ise…





AİLESİNE KAVUŞTU
Hastanede eşine ve bebeğine kavuşan Mustafa Avcı, “Tekrardan gün yüzüne çıkacağıma inanmıyordum. Allah herkesten razı olsun, herkes çok ilgilendi. Çok mutluyum, yeniden doğmuş gibiyim” dedi. Mustafa Avcı’nın eşi Bilge Avcı da “‘Ben bir 5 dakika çıkıp geliyorum’ demesi bile bana cehennemi yaşattı. O arada kantine mi indi bilmiyorum ama o 5 dakika bana cehennem gibi oldu. Ama çok şükür ki, kavuştuk ailemiz tamamlandı” diye konuştu.





‘BAŞIMI ŞİŞİRDİ’ DEMİŞ
– Mustafa Avcı’nın kuzeni Ahmet Avcı mucize kurtuluşu Hürriyet’e şöyle anlattı: “Mustafa, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde laboratuvar teknikeri. Eşi o akşam 12’de doğum yaptı. Mustafa kızını alıp koklamış bir kez. Gece 3-4 gibi ebe gelip pansuman yapıyor. Kuzenim çıkıyor odadan. Hatay Vali Yardımcısı’na ulaştık. Kendi imkânlarıyla makaslı vinç ayarladı. En azından cenazesine ulaşalım düşüncesindeydik. Umudumuzu tam kaybetmişken Mustafa’nın canlı haline ulaştık.
Mustafa Avcı’nın eşi Bilge Avcı, depremden 4 saat önce aynı hastanede doğum yaptı.




Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …