Cuma , 26 Nisan 2024

Usta ismi maalesef ki kaybettik





“ÜZÜNTÜMÜ ANLATAMAM, SEVENLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM”
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tatlıses, “Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz. Üzüntümü anlatamam. Tüm sevenlerine, ailesine baş sağlığı dilerim. Ustamıza Allah’tan rahmet dilerim” dedi. Nuri Sesigüzel, yarın Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığına defnedilecek.





SESİGÜZEL’İN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA
Sesigüzel’in doktoru kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, “Saat 02.45 civarında hayatını kaybetti. Daha önceden kalp krizi geçirmişti kalp yetmezliği vardı. Kalp pili, ritim bozukluğu ve diyabeti olan bir hastamızdı. Maalesef çoklu organ yetmezliğine girdi, tüm çabalarımıza rağmen uzun süredir yatakta tedavi görüyordu” dedi.
Sesigüzel’in çocuklarından kızı Birgi Canberk ise, “Biz çocukları olarak çok üzgünüz. Ailemizin, sevenlerinin bütün Türkiye’nin başı sağ olsun” diye konuştu. Oğlu Mehmet Sesigüzel de “Babamızı rabbimize teslim ettik. Mekânı cennet olsun, tüm sevenlerinin ve sanat camiasının başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.





ERDOĞAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Nuri Sesigüzel’in vefatı nedeniyle kızı Birgi Canberk ve oğlu Mehmet Sesigüzel’i telefonla arayarak taziyelerini iletti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Nuri Sesigüzel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …