Pazartesi , 29 Nisan 2024

Yargı dizisin de infial





Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi, 12 Mart Pazar akşamı 56. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı dizinin yeni bölümünde izleyicileri üzen bir gelişme yaşandı. İlk bölümden bu yana Pars Savcı karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrıldığı belirtildi. Sosyal medyanın gündemine oturan iddialara ilişkin yapım şirketinden açıklama geldi. Bu noktada Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusu gündemdeki yerini aldı. Konu ile ilgili bir açıklama da Mehmet Yılmaz Ak’dan geldi. Peki, Yargı Pars Savcı diziden ayrıldı mı? Yargı’nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak diziden ayrılıyor mu, neden ayrılıyor, hasta mı? İşte yanıtı.





Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 56. bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimleri buluşturan diziden izleyicileri şoke eden bir haber geldi. Dizide Pars Savcı karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak’ın yapımdan ayrılma kararı aldığı belirtildi. Bu gelişme sonrası seyirciler, Yargı Pars Savcı diziden ayrılıyor mu sorusuna yanıt aramaya başladı. Yapılan açıklamaların ardından dizinin başrol karakterlerinden olan Savcı Pars’a hayat veren Mehmet Yılmaz’ın sağlık durumu merak konusu oldu. Peki, Yargı Pars Savcı diziden ayrıldı mı, çıktı mı? Yargı Pars savcıyı canlandıran Mehmet Yılmaz Ak diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, hasta mı? İşte, peş peşe yapılan o açıklamalar.





YARGI PARS SAVCI DİZİDEN AYRILDI MI? AÇIKLAMA GELDİ!
Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi ile ilgili ortaya atılan iddia sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümden bu yana dizide Savcı PArs karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın projeye veda edeceği öne sürüldü.
Bu noktada dizinin sıkı takipçileri, Yargı Pars Savcı diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı sorularını gündeme taşıdı. Konu ile ilgili ilk açıklama Yargı yapım şirketinden geldi.




Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …