Pazartesi , 29 Nisan 2024

Yargı dizisin de infial





“ÇALIŞMASINA ENGEL OLAN RAHATSIZLIĞINI BELGELEDİ”
Yapım şirketi, Mehmet Yılmaz Ak’ın diziden ayrılacağı yönünde çıkan iddiaları doğruladı.
Veda haberinin duyulmasının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Ay Yapım, “Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. #Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek.” dedi.





YARGI’NIN SAVCI PARS’I MEHMET YILMAZ AK DİZİDEN AYRILIYOR MU, NEDEN AYRILIYOR, HASTA MI?
Söz konusu açıklamanın ardından Mehmet Yılmaz Ak’ın sağlık sorunu merak edilmiş ve hastalığı nedir sorularına yanıt aranmıştı.
Savcı Pars rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’tan da konu ile ilgili açıklama geldi. Ak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:





Çok severek başladım ve hala ilk günkü heyecanımla devam ettiğim hayatımda ve kariyerimdeki etkisini hiçbir zaman unutamayacağım Yargı projesinden erken ayrılmak durumunda kaldığımı üzülerek belirtmek isterim. Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonra süreçte zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimi her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı anlayışı saygıyla karşılayan, iki sezondur beraber çalıştığım Ay Yapım ailesine ve tüm ekip arkadaşlarına gönülden teşekkür ederim sunarım…
Benden tüm bu süreç boyunca sevgisini ve ilgisini eksik etmeyen izleyicilere ve dostlarıma ayrıca teşekkür etmek isterim. Son olarak sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek ciddi bir durum yoktur. Gündeme böyle bir haberle meşgul ettiğim için özür dilerim…” Kaynak: Haberler com

Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …