Pazar , 28 Nisan 2024

Yazdığı 3 kitaptan 2’si kaybolan, Dünyada salgın çıkacağını ve bir çok insanın hayatını kaybedeceğini yüz yıllar önce tarihiyle beraber kitabına yazan İmam-ı Rabbani, 2022 İstanbul kehanetleri tüyler ürpertti.. 27 Mayıs 2022’de..





Rabbani bu önemli kitapta deprem tahmini yaparak büyük istanbul depreminin net tarihini tahmin ediyor. Bu tahmin doğru çıkacak mı bilinmez. Yaşadıkları ve anlattıkları ise büyük sır. 2022 yılında gerçekleşeceği söylenen kehanetler El Sehrendi Efendi’nin İstanbul Cehennemi adı altında yazdığı yazılarla ortaya çıktı.





Osmanlı’nın Nostradamus’u olarak adlandırılan El Sehrendi Efendi’nin söylediklerine göre 2022’de toplam nüfusu 17 milyona ulaşacak olan İstanbul’da büyük bir deprem gerçekleşecek. Depremde 2,6 milyon insanın hayatını kaybedeceğini belirten El Sehrendi Efendi söz konusu depremden 4 yıl sonra da bu sayının 3,2 milyon olarak ortaya çıkacağını bildiriyor. Kehanetlerinde kanal inşaatlarından da bahseden El Sehrendi Efendi, çoğu kişinin aklında soru işaretinin oluşmasına sebep oluyor. İşte El Sehrendi Efendi’nin ikinci kanal inşaatı’ndan bahsettiği o satırlar……..




Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …