Cumartesi , 27 Nisan 2024

Yazdığı 3 kitaptan 2’si kaybolan, Dünyada salgın çıkacağını ve bir çok insanın hayatını kaybedeceğini yüz yıllar önce tarihiyle beraber kitabına yazan İmam-ı Rabbani, 2022 İstanbul kehanetleri tüyler ürpertti.. 27 Mayıs 2022’de..





“Deprem , boğaza paralel yapılmakta olan ikinci kanal inşaatı üzerinden küçük ve Büyükçekmece havzalarını açarak daha sonra durdurulamayacak olan coğrafi bir değişikliğin başlangıcını oluşturdu. Şehrin nüfusu ölüm ve kayıplar sonucu 17 milyondan 6 milyona düştü. Avrupa yakasındaki sahil yerleşkeleri zemin kayması yüzünden yerleşime kapatıldı.” Günümüze geldiğimizde………..





“Nüfusu ölüm ve kayıplar sonucu 17 milyondan 6 milyona düştü.” bu gün nüfus gerçekten 17 milyon civarı ve takip edenler bilir. Her zaman yazılarımda oransal olarak söylediğim bu deprem ve hemen sonrasında (Kan kaybı, açlık ve susuzluk, salgın, yangın vs…) 2 milyon insanın hayatını kaybedeceği… Bu konu çok uzun belki 100 sayfa yazılırda okumazsınız. Topluma ölümlü bir hastalığın sırrını verseniz 40 sayfada onu baştan aşağı okumaz gözü hemen formülün yazıldığı yeri arar.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …