Cumartesi , 27 Nisan 2024

2023 emekliye zam yasasıyla kesenin ağzı açıldı… İşte son tutarlar





QNB Finansbank: 8.000 TL’ye varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 9.200 TL’ye varan emeklilik ödülü kampanyası yaptı.

ING: Emekli maaşını ING’den almaya başlayan emekliler 8.500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.
Akbank: Maaşı 3.499 TL’ye kadar olanlara 4.200, 3.500-7.499 lira arasına 4.850 lira, 7 bin 500 ile 9 bin 999 lira arasına toplam 6 bin 250 lira, 10 bin ve üzerine toplam 7 bin lira promosyon veriliyor.





BANKA TERCİHİ YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?
Emekli promosyonu için imza atmadan önce kampanyaların şartları detaylıca okunmalı. Kimi bankalar şartsız olarak yüksek promosyon ödemesi yaparken, kimileri de maaşını taşıyanlara ödemeyi artırıyor.





Yine bankaların bazıları da bir yakını maaş müşteri olarak getirene, ek ürün kullananlara ya da kredi kartıyla aylık belirli tutarlarda harcama yapanlara yüksek promosyon taahhüdünde bulunuyor.
Emeklilik promosyon şartlarını yerine getirip getiremeyeceğinize göre karar verirseniz sorun yaşamazsınız.

NASIL EMEKLİ BANKA PROMOSYONU ALABİLİRİM?
Emekli Sandığı’ndan emekli oluyorsanız, çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde maaş ve ikramiye ödemeleri için banka tercihinizi belirtebilirsiniz.





Başvuru şekli ve şartları EYT’liler ve tüm emekli olacaklar için aynı. SSK veya Bağ-Kur’dan emekli oluyorsanız, e-Devlet üzerinden veya SGK İl/İlçe Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusunda bulunurken dolduracağınız Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde maaşınızın yatırılacağı banka tercihini belirtebilirsiniz. Maaş bağlanır bağlanmaz da taahhüt verip ödemenizi alabilirsiniz.

Sonraki Haber

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı

Deprem olacak diye jeologlar bu illerden kaçmaya başladı Türkiye’de yaşayan deprem uzmanı Moriwaki Yoşinori, özellikle …