Cuma , 26 Nisan 2024

En Zeki Ve En Aptal Burçlar Belli Oldu Aralarında Biri Var ki ŞOK Olacaksınız





En zeki burç tanımını yapmak aslında biraz zor olabilir. Çünkü zeka kavramı oldukça göreceli. Bazı kişiler analitik bazıları duygusal bazıları da görsel zekaya sahiptirler. Hal böyle olunca bir sıralama yaparken totaldeki verileri değerlendirmek en mantıklısı olacaktır. Ancak birazdan sıralayacağımız burçların her daim diğerlerinden zeka yönü ile bir farkı vardır.





En Zeki Burçlar Onların zekasını küçümsemek ince bir üstünde havada yürümek gibidir. O nedenle dikkatli olmakta onları küçümsememekte fayda vardır. Peki siz hangi burçsunuz ve zeka seviyenizi hangi ölçüde görüyorsunuz. Eğer hala ne kadar zeki olduğunuzun farkında değilseniz size de yardımcı olalım ve en zeki burçlar sıralaması 2021 listesine giriş yapalım…





En Zeki Burçlar
En aptal burç, en akılsız burç, en kurnaz burç şeklinde bu sıralama çoğaltılabilir. Ancak dünya genelinde en çok iz bırakan ve söz sahibi olan en zeki burç sahipleridir. Bu burçlar normal hayatta bile zekalarının verdiği etki ile diğer burçlardan bir adım öndedir. Tabi ellerindeki cevherin farkındaysalar İşte dünya genelinde zekası ile öne çıkan dahi burçlar!





1- Akrep Burcu| En Zeki Burçlar Arasında Zekası ile Dünyaya Takla Attıran Burç! Akrep burcu birçok özelliği özelliği ile her girdiği ortamda baskın karakterdir. Bulunduğu ortamda gözde kişilik olmazsa sinir nöbetleri geçirebilir. Bunun yanında analitik ölçme zekası ve ileri görüşlülüğü de işin içine eklenince çevresinde kim var kim yok herkesi alt edebilecek bir güce bürünüyor.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …