Cuma , 26 Nisan 2024

En Zeki Ve En Aptal Burçlar Belli Oldu Aralarında Biri Var ki ŞOK Olacaksınız





Özellikle makam ve mansıp, insanları kendi gücü ve istekleri doğrultusunda yönetme duygusu tüm zekasını bu yönde kullanmasına sebep oluyor. Duygusal zekası ile kendi motivasyonunu hat safhaya çıkaran akrepler daima duygu ve akıl gücünü ortak kullanarak en iyi yere gelmektedir.





2- Kova Burcu Akreplerden bir adım farklı olarak kovalar gerçek bir analitik zekaya sahiptirler. Olayları analiz etme yorumlama ve çözümleme hızları oldukça başarılıdır. Dünya genelinde yönetim konusunda iddialı olmadıkları için sayıları ön plana çıkmaz ancak en dahi burçlar arasında ilk sıradadır. En zeki burç kova olarak bilinir.





En zeki burç erkeği de kovalar arasından çıkar. Soğuk kanlı tavrı olayları incelerken hızlı ve pratik düşünmesi diğer burçlar arasında zaten duruşuna da yansır. Olgun ve oturaklı kişiliği ile oldukça bilge tavır sergiler. Ufak konularda vakit kaybetmek yerine daha büyük toplumsal konulara yönelir.





3- Yay Burcu Yay burcu özellikle görsel zeka konusunda dünya genelinde öne çıkan ilk burçtur. Eğlenceye düşkünlüğü, soğuk kanlılığı, rahat tavırları aslında düşünce gücünde birçok olayı analiz edip sonuçlandırmasına bağlıdır. Siz bir olay hakkında düşünüp plan yapana kadar yaylar düşünür karar verir uygular sonuca varır. Bu hızlı ve pratik zekaları özellikle yönetim konusunda da ön plana çıkar ve iş hayatında müthiş başarı sunar.





4- Aslan Burcu Aslan burcu en baskın burçlar arasındadır. Zekası ile en karmaşık olayların içerisinden sıyrılabilecek dahice becerileri vardır. Yönetim konusunda akreplerden sonra en başarılı ikinci en zeki burç olarak karşımıza çıkarlar. Yönetim ve organizasyon için biçilmiş zekaları sayesinde egolarını besleyecek güç ve kudrete sahip olmak için bu zekayı kullanmakta asla geri durmazlar.





5- Koç burcu Koç burcu zeka yönü ile dünya genelinde en çok öne çıkan burçlarındandır. Özellikle dediğim dedik tavrı, istediğine sahip olmak konusunda ve insanlardan bir adım önde olma arzusu zekasını bu yönde kullanmasına sebep olur. Koç burcu mantıkla hareket eder bu nedenle görsel ve analitik zekası ön plandadır.





6- Balık Burcu Duygusal zekasını en iyi konuşturan pek alıngan bir o kadar kıskanç burcumuz. Bir balık burcu eğer kıskançlık ya da haset peşindeyse bütün zekasını bu yönde harcar. Normalde en saf burç diyebileceğimiz balık burçları duygusal gerilimler ile bir anda şeytana dönüşebilir. Hiç beklenmedik laflar sözler, fikirler bir anda dökülüverir. Bu nedenle zekası ile korkutan en zeki burçlar arasında yer alır.





7- İkizler Burcu Ticari zekası en gelişmiş burç ikizlerdir. En zeki burç ikizler dediğimizde şaşırmak da mümkün, çünkü ikizler burcunun bir tavrı diğerini tutmaz. Tutarsız davranışlar da zeki kimliğini ortaya çıkarmaz. Ancak bilinen en zeki burçlar arasında asla küçümsenmeyecek dahiliğe sahiptir. Dünya genelinde ünlü bilim adamlarının bu burçtan olduğu da açıktır. Aman ikizler zekası ile çok uğraşmayalım

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …