Cumartesi , 27 Nisan 2024

HERŞEYİ ANLATTI! K’ATİL ENİŞTE PINAR’I BÖYLE KAÇIRMIŞ





Ablasının erkek arkadaşından aldığı cevapla iyice endişelenen Bahar Damar hemen polis merkezine giderek, ablasına ulaşamadıklarını, hayatından endişe ettiklerini söyledi. Polis ekipleri, Pınar Damar’ı aramaya başlarken aile de sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu. Pınar Damar’ın kaybolmasından bir gün sonra Bağcılar Mahmutbey Mahallesi’ndeki ağaçlık alanda kadın cesedi görenler polisi aradı.





Polis ekipleri kısa sürede ihbarın yapıldığı ağaçlık alana gitti. Ağzında ve burnunda kan olduğu görülen kadının boynunda da boğularak öldürüldüğüne işaret eden izler vardı. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ceset burada yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Yapılan ilk incelemede, talihsiz kadının boğularak öldürüldüğü belirlendi.





PINAR’I ARACINA ALIP GÖTÜRMÜŞ
Bu bilginin ardından polis cesedin Pınar Damar’a ait olabileceğini değerlendirerek, aileden bir kişiyi önceki gün Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Adli Tıp’a götürülen yakını cesedin Pınar’a ait olduğunu teşhis etti. Teşhisin ardından polis ekipleri hemen Pınar’ın kardeşinin ifadesinde söz ettiği erkek arkadaşına yöneldi. Pınar Damar’ın erkek arkadaşı ifadesinde, “Evet o akşam kendisiyle buluştuk ancak ben saat 21.00 gibi evinin olduğu yere bıraktım” dedi. Polis hemen evin olduğu sokak ve bağlantılı sokaklardaki kamera görüntülerini topladı.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …