Cuma , 26 Nisan 2024

İddialar doğru çıktı Ahbap’a verdiği destek yüzünden sansüre uğrayan Oktay Kaynarca için apar topar Ben Bu Cihana Sığmazam kararı





Oktay Kaynarca’nın hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrıldığı iddiası izleyicilerin merak konusu oldu. Yapımcılığını da üstlendiği dizide Cezayir karakterini oynayan Oktay Kaynarca dizinin son bölümde vuruldu. Peki Oktay Kaynarca diziden ayrıldı mı sorusunun cevabı haberimizde.





Cezayir Türk’ün vurulması sonrasında Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin akıbeti Merak ediliyor. Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ayrılacak mı? Peki Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yapacak?
Oktay Kaynarca ayrılacak mı?
Oktay Kaynarca Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu iken diziden rol gereği vurularak öleceği iddiaları ortalığı karıştırdı. Çünkü Oktay Kaynarca vurulur da diziden ayrılırsa, dizi devam edemeyecekti. Dizinin kilit ismi Cezayir Türk’ün yokluğu Ben Bu Cihana Sığmazam finaline kadar uzanmakta iken ortaya atılan bir iddiada Oktay Kaynarca’nın her iki projede de yer alacağı söylentileri yer alıyordu.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …