Cumartesi , 27 Nisan 2024

MENAPOZDAN VE TÜM KADIN H-ASTALIKLARINDAN KURTARAN MUCİZE BİTKİ





ME-NAPOZDAN VE TÜM KA-DIN HASTALIKLARINDAN KURTARAN BİTKİ
İbrahim Svasıtaoğlu testere dişli bu otu hanımefendilerin bitkisi olarak tariflıyor. Bu otu kadınların rahimleri amacıyla yaratılmış benzer şekilde deva doludur. Aynı yakı otunun erkeklerdeki prostat problemine deva olması benzer şekilde..





Prof. Dr. İbrahim Svasıtaoğlu testere dişli katiyenn pençesi otu ile hazırlanan inanılmaz bir kür tanımını paylaştı. Yazımızda sizlere katiyenn pençesi kürü nasıl yapılır, faydaları nedir, hangi rahatsızlıkların tedavisinde tüketilir ve merak edilenleri cevapladık…





Aslan pençesi otu; Prostat, rahim, meme ve l-enf bezi kanserine karşı koruyucudur. Bu ka-nser çeşitlerinin başlangıç zamanlarında teda-vi edici ve engelleyicidir. İleri safhalarında da kanseri ya-vaşlatıcı ve büyümesini en-gelleyicidir.
Bu nboyut testere dişli ve düz yapraklı olmak üzere 2’ye ayrılır. İbrahim Svasıtaoğlu hocamız katiyenn pençesi kürü hazırlamak amacıyla testere dişli olan çeşidini kullanmamızı tavsiye ediyor.





Hormon Düzenleyici Şifalı Bitki; Testere Dişli Aslanpençesi…
Regl zamanlarında sistemsizlik yaşam sürdüren bayanların ne olursa olsun katiyenn pençesi otunu tüketimi lazım olur. İşte katiyenn pençesi kürünün yapılışı;
A-det Düzensizliğine ve Tüylenme Sorununa Karşı Aslan Pençesi Kürü Nasıl Yapılır? (İbrahim Svasıtaoğlu Tarifi)




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …