Cuma , 26 Nisan 2024

Müge Anlı okuduğu zaman yüzü buz kesti !





KULAĞINDAN KAN GELDİ İDDİASI Küçük Meryem’in ölümünden birkaç gün önce ise kulağından kan geldiği ileri sürüldü. .
Meryem’i ve annesini gören görgü tanıkları ise peş peşe bağlanarak, “Melisa’yı, Meryem’i döverken gördüm” dedi..Bu iddialar stüdyodaki acılı baba Doğukan Ünal’ı gözyaşlarına boğdu..Müge Anlı yayınına bağlanan Ayşe Hanım, eşi Recep’in, Meryem’in montunu ve scooter’ını kendi evladına hediye olarak getirdiğini ve yayında aynı eşyaları görünce şoke olduğunu ifade etti..





Tanıklar, Müge Anlı’ya konuştu. Recep ile Melisa arasında geçen diyaloglar dikkat çekti..”BU KADAR YÜKLENECEK NE VARDI” Bir gördü tanığı Melisa’nın Recep’e, “İlaçları kaybet” dediğini ve Recep’in de “Bu kadar yüklenecek ne vardı. Sen sıkıntı yapma biz hallederiz onu.” dediğini belirtti.Ardından Meryem’in annesi Melisa ile aşk yaşayan Recep’in arkadaşının eşi olduğunu iddia eden bir izleyici yayına bağlandı. “Eşim, Recep’le arkadaştı. Bu olaydan sonra onunla görüşmeyi kesti” diyen kadın sözlerine şöyle devam etti:





“Recep tokatlamış, dövmüş o çocuğu sonra kan gelmiş kulağından. Onlar da bu önemli değil zannetmiş, sonra akşam çocuğu annesi dövüyor ve hareketsiz kalmaya başlıyor çocuk, uyuması geliyor. Annesi de kulağından gelen kan yüzünden doktora gidiyor baksınlar diye, ama o zamana kadar çocuğa zaten bir şeyler olmaya başlamış.” ddialara canlı yayında yanıt veren Recep Bey, “Ambulansa bindirmeden önce evde düşme sesi geldi. Olay günü Melisa dövdüğü için Meryem düştü.” dedi..kaynak:sabah.com.tr . .

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …