Pazar , 28 Nisan 2024

ORTALIK KARIŞTI.. SOYLU GERÇEKLERİ AÇIKLIYORUM DEDİ CANLI YAYINA ÇIKTI





Erzurum’da taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’a geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda binlerce İstanbullu’ya seslenen İmamoğlu, kendisini, provokatör olmakla suçlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sert tepki göstererek, “Utanmaz adam, iftiracı, yalancı. Bu adam gözü dönmüş şekilde, gözü fırfır dönerek konuşuyor. Ahlakını yitirmiş bir adam.” ifadelerini kullandı.
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erzurum’da seçim otobüsü üzerinde konuşma yaptığı esnada kalabalık bir grubun taşlı saldırısına uğradı. İmamoğlu konuşmasını yarıda kesip alandan ayrılırken, otobüsün camları kırıldı.





BİNLERCE İSTANBULLU HAVALİMANINA AKIN ETTİ
Olayın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için İstanbulluları Sabiha Gökçen Havalimanı’na davet etti. Kaftancıoğlu’nun çağrısına uyan binlerce İstanbullu Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti.





İMAMOĞLU İSTANBUL’A GELDİ
İmamoğlu yaşananların ardından İstanbul’a geldi. Ekrem İmamoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda kendisini karşılayan vatandaşlara seslendi.
İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:
” Sevgili İstanbullular. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ekrem’e değil milletimin her bir ferdine helal olsun. Sevgili hemşehrilerim, güzel insanlar. Biraz dertleşelim.

Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …