Pazar , 28 Nisan 2024

ORTALIK KARIŞTI.. SOYLU GERÇEKLERİ AÇIKLIYORUM DEDİ CANLI YAYINA ÇIKTI





“UTANMAZ ADAM, İFTİRACI, YALANCI”
Önemli bir an yaşıyoruz. Tarihi bir sürecin içindeyiz. Erzurumlulara kırıcı davranmayın, onlar masum. Bugün o meydanda kim olduğu belli olmayan o 100-200 kişi asla masum değil. İçişleri Bakanı bir televizyon kanalına çıkarak Erzurumlulara nasıl provokatör dediğimi anlatacakmış. Utanmaz adam, iftiracı, yalancı. Bu adam gözü dönmüş şekilde, gözü fırfır dönerek konuşuyor. Ahlakını yitirmiş bir adam. Üç. defa kendim televizyonlara söyledim. Allah biliyor. O şehirde benim akrabalarım, ticaret yapan insanlarım var. Defalarca gittim. Erzurumlu boşuna dadaş adını almamıştır. Erzurumlu yiğittir.





“BU İŞİN ERZURUMLULARLA İLGİSİ YOK”
Bu akşamki yaşlanan süreci birazdan burada aydınlatacağım. Bu işin Erzurumlularla uzaktan yakından ilgisi yok. Erzurumlu bu bir avuç ne olduğu belli olmayan insana pabuç bırakacak bir şehir değildir, haddini bildirecektir, hiç kuşkum yok.





“EMNİYET MÜDÜRÜ NASIL BİR TALİMAT ALDI”
Emniyet Müdürü nasıl bir talimat aldı, nasıl bir talimat verdi ki o polis yerinden kımıldayamadı? Defalarca seyrediyorsunuz, ellerinde binlerce Türk bayrağı olan vatandaşa taş yağıyor dememe rağmen ne oldu da kılınızı kıpırdatmadınız?

“HAVALİMANINA GİDERKEN BİZİ BİR TRAFİK POLİSİ KORUDU”
İnsanları korumak için ayrıldığımı söyledim. Ben havalimanına giderken bizi bir trafik polisi korudu. Belediye Başkanı zavallıca bir hamle yaparak tarihe kara yönetici olarak geçmiştir.





“KAÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI”
Emniyet Müdürü, ‘Vali’den bile talimat almayacaksın’ diye bir talimat almış mıdır? Hesabını verecek. Kaç kişi gözaltına alındı? Bana 1 kişinin haberi bile gelmedi.

“NİÇİN TEK BİR MÜDAHALE OLMADI”
Belediye Başkanı oraya o otobüsleri izinsizce koyarken niye sessiz kalındı? Vali Bey 5 bin polisle tedbir alındığını söylemesine rağmen bu sayıyı sahada görmediğimiz gibi niçin tek bir müdahale olmadı? Niçin biz havalimanına giderken yanımızda tek bir polis aracı bile bulunmadı?





“BU TAŞLAR KARDEŞLİĞİMİZE ATILMADI”
2,5 saat havalimanında beklememe rağmen tek bir Emniyet müdür yardımcısı, vali yardımcısı ya da bir yetkili gelip ‘Kardeşim geçmiş olsun, ne oldu?’ neden diyemedi? Bu soruların cevabını 1 hafta sonra tek tek milletimiz adına alacağız. Bu atılan taşlar İmamoğlu’na atılmadı; kardeşliğimize atıldı, bu memleketin beraberliğine atılmıştır. Bu azmettirici zihniyeti de biliyoruz. Biz bugün karşımızdaki bir avuç insanın siyasi stratejisinin içinde bulunan sistemi, aklı, birtakım düşünceleri, birtakım örgütlü yapıları açıklarken acaba biricikleri rahatsız mı oldu?





“ONLARDA UTANMA KALMADI”
Bu bir avuç insanın çocukları bile onlardan utanıyor, ama onlarda utanma kalmadı. Bunların hepsinin suratı meşin olmuş.
“HER BİRİNİZ BULUNDUĞUNUZ YERİ SEVGİYE BOĞACAKSINIZ”
Şimdi size zevkli bir şeyler söyleyeceğim. Güler yüzünüzü sakın yüzünüzden eksik etmeyin. Her biriniz bulunduğunuz yeri sevgiye boğacaksınız. 2019’da da seçimi elimizden almaya kalktılar. Bize oy vermeyenler bile ‘İyi ki bu adam kazandı’ dedi. Kötülüğe son vereceğiz, iyilik kazanacak. Hazır mıyız? Herkesle güzel konuşacağız, yüzümüz güleç gideceğiz.





“GÖRDÜKLERİNİZE DEYİN Kİ: KAZANIYORUZ”
Allah bu memleketi korusun, bu milleti korusun. Allah bu memleketi ve milleti bu bir avuç insanın kötülüklerinden korusun. Biz korkar mıyız? Her şey çok güzel olacak. Buradan evimize güler yüzlü, sakince gideceğiz. Aramızda kalsın, eve giderken gördüklerinize deyin ki: Kazanıyoruz! Allah yolumuzu açık etsin.”




Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …