Pazar , 28 Nisan 2024

ORTALIK KARIŞTI.. SOYLU GERÇEKLERİ AÇIKLIYORUM DEDİ CANLI YAYINA ÇIKTI





İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU ÇOK SERT CEVAPLARLA GELDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Erzurum mitinginde yaşananlar olayların ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik sosyal medya hesabından sert bir paylaşımda bulundu. Bakan Soylu, İmamoğlu’na “Kendisi provokatördür” dedi.





“BU PROVOKASYONU ADIM ADIM NASIL HAZIRLADIĞINI TEK TEK AÇIKLAYACAĞIM”
Bakan Soylu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Erzurum halkına provokatör diyen Ekrem İmamoğlu’nun kendisi provokatördür. Bu provokasyonu adım adım nasıl hazırladığını tek tek açıklayacağım.”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ÜLKE TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulunuyor.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamalarından satır başları:





“BÖYLE BİR ŞEY TÜRK SİYASİ HAYATINDA YOK”
“Mitingin çok üzerindeydi. Bu bir duruştu. Türkiye’nin var olan bütün kazanımlarına sahip çıkma duruşuydu. Başkan Erdoğan’ın ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözüne bir karşılıktı. Ecevit’e, Erbakan’a, Demirel’e yapılanlara bir itirazdı. ABD’nin ve Avrupa’nın sillesini yemeyen siyasetçi yoktur. Bugün meydanda hepsinin hayallerini gerçekleştiren Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan bir millet vardı. Bu ülkede isim kahramanların hayallerini gerçekleştiren Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan 1 milyon 750 bin kişi vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşuyor, metrolarda binlerce insan sıraya girmişler, hala arabalarda insanlar geliyor, akın akın meydana geliyorlar. Konuşma bitti anda bile insanlar meydana geliyorlardı. Gelenler kadar, otobüslere sığmayıp geri dönenler var. Bazıları yürüyerek gelmeyi tercih etmişler. Böyle bir şey Türk siyasi hayatında yok. Türkiye siyasi hayatının en kalabalık mitingi gerçekleşti. Bu büyük bir sahipleniş. Tayyip Erdoğan’a, Türkiye’nin geleceğine.”




Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …