Pazartesi , 29 Nisan 2024

Sonunda beklenen an geldi!





Bu tür programları izleyerek ülkede neler yaşandığını görmek ve o yaşananların önüne geçebilmek için önlemler alınması gerekmekte. İnsanların ailelerine yaptıkları, eşlerine, çocuklarına, komşularına yaptıkları acımasızlıklar resmen kan donduruyor. ‘Yok artık, bunu da yapmamıştır’ dediğimiz olayların sonucunda gelen itiraflar, yapılanı gösterdiğinde bizleri şoka sokuyor. Bazen öyle itiraflar geliyor ki, uzun zaman etkisinden çıkamıyor, Müge Anlı ile beraber bizde olay hakkında çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bazen olayları kendi olayımızmış gibi benimsiyor, televizyon başından bir türlü ayrılamıyoruz. Olay çözümlenene kadar geceleri gözümüze uyku girmiyor. Her yeni itirafta, olay seyrini değiştiriyor ve bizde ekran başında itiraflar üzerinden çözümler üretmeye çalışıyoruz.





İstanbul Fatih, hayatını sürdüren Nebahat Astekin, 27 Mayıs tarihinde kayıplara karıştı. Nebahat Astekin, 23 yaşındaki iki çocuk annesi psikiyatrik rahatsızlıkları olduğu kadından 8 gündür haber alamayan ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Kızlarının kaybolduğu için endişeli olan aile, damatlarının ilgisiz olduğunu söyledi. Kayıp kadının kocasının: “Senin ölümün benim elimden olacak!” gibi sözler kullanıp tehdit ettiği iddia ediliyor. Fakat Müge Anlı, kayıp kadını saatler içinde Aksaray’da buldu.





DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan cinayetinde canlı yayına çıkan Fatma’nın damadı Muammer, daha fazla dayanamayarak Fatma’ya saldırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Ekipler hemen müdahale etti.

Sonraki Haber

6.9’un ardından yine deprem oldu

6.9’un ardından yine deprem oldu Yeryüzünde neler oluyor.. 6.9 Şiddetinde gerçekleşen depremin ardından bir deprem …