Cumartesi , 27 Nisan 2024

YAYINI TERK EDİP HASTANELİK OLMUŞTU! SEREN SERENGİL HAKKINDA FLAŞ İDDİA





Serengil sonrasında da “Bunu burada konuşmayalım” deyince Bircan Bali “Sen Instagram’ına taşıyorsun” dedi. Ardından Seren Serengil “Ben dün burada sinir krizi geçiriyordum Feyza Altun’la olan ses kayıtlarımında yayınlanması istediği için. Ben bu programdayım ve yayınlanmasını istemedim. Bu benim özelim. Her şey üst üste, üst üste. Benim ses kaydımı benden izinsiz kimse yayınlayamaz.” dedi.





Hızını alamayan Bircan Bali “Sen bize ‘Neler demişsiniz’ diyorsun ama sen neler demişsin Seren. Bu söylediklerinden utanıyor musun? Utanmıyorsan bu çok büyük bir sorun. Ben sana yayın bittikten sonra söyleyeceğim yayında söylemek istemiyorum. Sana hiçbir zaman saygısızlık yapmadım. Burada soğuk savaşı sen uzatıyorsun, sen istiyorsun. Senin gitmeni de istemiyoruz. Mobbing nedir, kelime anlamı nedir sen çok iyi biliyorsun” dedi.





“Ben kırılıyorum, kızıyorum” diyen Seren Serengil sözlerine şöyle devam etti “Bizler ayakları geri geri gitmek zorunda olmadan çalışmalıyız. Bircan benim arkadaşım değil. Arkadaşım da Arto senin gibi 30 yıllık arkadaşım değil. Bu yaşananları doğru bulmuyorum. Kişisel şeyleri içeride konuşalım.”





Ardından konu Seren Serengil’in, Feyza Altun’la olan ses kayıtlarına geldi. Bircan Bali “Senin yüzünden Reha Muhtar, Feyza Altun’la uğraşıyoruz. Yoksa ben nereden tanıyayım Feyza’yı. Senin yüzünden uğraşıyoruz Seren.” dedi.





Sonrasında Serengil, Arto’yu hedef aldı yine. “Senin artık beni sevip sevmediğini bilmiyorum, sevmediğini düşünüyorum” deyince Arto “Yazdıklarından sonra aslında hiçbir şey önemli değil” dedi. Bir süre daha gerilim yaşayan üçlü ardından konuklarının gelmesiyle konuyu kapatmıştı.





YİNE CANLI YAYINI TERK ETTİ
Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapan Seren Serengil, rahatsızlıklarından dolayı bir kez canlı yayını terk etmek zorunda kaldı. Hipertansiyon hastası olan Serengil, dün canlı yayında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.





“TANSİYONU 18/10, ŞUAN ŞUURU BULANIK”
Serengil’in hastanede tedavi gördüğü esnada Instagram hesabından paylaşım yapan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, ünlü ismin şuur bulanıklığı yaşadığını söyleyerek “Sabah gayet iyiydi. İşine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18/10. Şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3 kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim ve sizlerle paylaşacağım” dedi.




Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …