Cuma , 26 Nisan 2024

Adam, İnternette Oğluyla Bir Fotoğraf Paylaştı Çok Geçmeden Doktor Aradı ve Bakın Ne Dedi..





Karşılaşmadan kısa sonra süre Danny, doktorla yalnız kalmak için Gavin’i odasına gönderdi. Küçük çocuk merdivenleri koşarak çıktıktan sonra Doktor Randy söze başladı, “Bunu sana söylemenin kolay bir yolu yok!”

İçeri gel,” dedi Danny gergin bir ifadeyle. İkili salona doğru ilerlediler. Danny doktorun da gergin olduğunu gördü. Salona girdiklerine Gavin doktoru hemen fark etmişti.

Kalkıp ona sarıldı. Danny sürekli gülümsemek zorundaydı. Ancak derinlerinde, geçmişe ait birçok hatıranın görüntüsünü anımsıyordu. Sürekli hastanede oldukları anları. Adeta orada yaşamışlardı…





Karşılaşmadan kısa sonra süre Danny, doktorla yalnız kalmak için Gavin’i odasına gönderdi. Küçük çocuk merdivenleri koşarak çıktıktan sonra Doktor Randy söze başladı, “Bunu sana söylemenin kolay bir yolu yok!” Doktor, Danny’nin ünlü country şarkıcısı Rosie Texan ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını gösterdi. İkili, bir konserden sonra Danny’nin eski eşi Minka ile poz vermişti. Doktor anlatmaya başladı,





“Eşim bu hafta sonu doğum gününü kutluyor ve Rosie Texan’ın çok büyük bir hayranı. Haftalardır ona şarkı söylemeye gelip gelmeyeceğini sormaya çalışıyorum ama ulaşamıyorum. Menajeri çağrılarımı kabul etmiyor. Onu tanıdığına göre sen arayabilir misin? Fotoğrafı gördükten sonra hastane veritabanına baktım ve senin ailenden biri olduğunu öğrendim?!” Şaşkınlık içindeki Danny rahat bir nefes aldı. Ardından ciddi bir ifadeyle doktora baktı.





Rosie Texan’ın, Danny’nin annesinin ikinci kuzeni olması doktoru çok sevindirmişti. Normalde Danny hayranlardan gelen taleplerle onu asla rahatsız etmezdi ancak Doktor Randy’e borçluydu.

Country şarkıcısının, küçük Gavin’in hastanede geçirdiği uzun yolculuğundan haberi vardı. Doktor Randy’nin ona nasıl yardım ettiğinden de. Bu yüzden tam iki gün sonra, doktorun eşinin doğum günü partisinde, “Bir Teksas barı asla uzakta değildir” adlı popüler şarkısını söylüyordu.

Sonraki Haber

İzmir Karaburun’da korkutan deprem

İzmir Karaburun’da korkutan deprem İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırmaları …