Cumartesi , 27 Nisan 2024

MÜGE ANLI’YI BİLE ŞOKE EDEN TRAFİK KATLİAMI





Emine Çöp ve Tuğçe Semiz kuzenlere trafik ışıklarında silahlı saldırı: Türkiye’nin kanını donduran olay 13 Şubat’ta Kocaeli Gebze’de yaşandı. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz’in içinde olduğu araç ile Alihan K.’nın kullandığı 34 DCU 278 plakalı otomobile, trafik ışıklarında yavaşladıkları sırada arkalarından gelen otomobilden inen 2 kişi tabancalarla ateş etti.





Genç kızların kiraladıkları otomobille bir kafeden çıktıkları öğrenilirken, kırmızı ışıkta bekledikleri sırada çapraz ateşe tutuldukları ortaya çıktı. Saldırganlar daha sonra otomobile binip İstanbul istikametine kaçtı. Tuğçe Semiz başına isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi.





13 Şubat’ta Kocaeli Gebze’de yaşandı. 28 yaşındaki iki çocuk annesi Emine Çöp, 22 yaşındaki kuzeni Tuğçe Semiz, bir başka kuzenleri olan Yağmur ve çocukluk arkadaşları Alihan Kaya, akşam saatlerinde bir araya geldi. Yağmur isimli kuzenlerine direksiyon dersi veren Emine Çöp ve beraberindekiler ardından kiraladıkları 34 EKY 853 plakalı otomobil ile kafeye gitti. Alihan Kaya’da bir başka otomobille kafeye geldi. Emine Çöp ve Tuğçe Semiz’in içinde olduğu araç ile Alihan K.’nın kullandığı 34 DCU 278 plakalı otomoile, trafik ışıklarında yavaşladıkları sırada arkalarından gelen otomobilden inen 2 kişi tabancalarla ateş etti.

Sonraki Haber

Bazı yerler çökmüş ve batıyor

Bazı yerler çökmüş ve batıyor Naci Görür İskenderun’u uyardı: Bazı yerler çökmüş ve batıyor! Bazı …