Pazar , 28 Nisan 2024

MÜGE ANLI’YI BİLE ŞOKE EDEN TRAFİK KATLİAMI





Cinayet kurbanı Emine Çöp’ün babası Talat Çöp ise bugün Müge Anlı’ya konuştu. Acılı baba, “Emine ölmeden bir gün önce tehdit edildiğini söyledi. O kişi, Emine’ye ‘Bunun hesabını sana soracağım’ diyormuş” diye konuştu. Tuğçe’nin babası Orhan Arslan ise “Benim canım yanıyor. İyi değilim. Kim ne biliyorsa çıksın söylesin. Aklımla oynanıyor” diye feryat etti. Cinayete kurban giden genç kızların kuzeni Yağmur Ellek’in eski sevgilisi Oktay Bey ise iddiaların odağındaki isimdi.





Katliamdan 3 gün önce Instagram’a tarih atıp 3 yıldız koymuş: Oktay Bey’in katliamdan bir gün önce Instagram hesabındaki profiline “12.02.22” tarihini atıp, 3 yıldız simgesi koyması dikkat çekti. Genç kızların ailesi, bu durumu vahşetle ilişkilendirdi.Oktay Bey’in katliamdan bir gün önce Instagram hesabındaki profiline “12.02.22” tarihini atıp, 3 yıldız simgesi koyması dikkat çekti. Genç kızların ailesi, bu durumu vahşetle ilişkilendirdi.





Emine Çöp’ün ağabeyi Ramazan Çöp ise olaydan sonra yaptığı açıklamada infazın planlı olduğunu belirtip, şunları söylemişti: “Gözdağı vermek gibi ya da ibreti alem olsun gibi plan proje çiziliyor. Bir de mobesenin gördüğü net bir yerde plaka değiştirip İstanbul’a gidiyoruz gibisine bilgi veriyorlar.Tamamen planlı ve projeli bir durum olarak düşünüyorum.

Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …