Pazar , 28 Nisan 2024

MÜGE ANLI’YI BİLE ŞOKE EDEN TRAFİK KATLİAMI





Yağmur’un eski erkek arkadaşı Oktay, Emine’yi tehdit ediyormuş: Yağmur’un eski erkek arkadaşı Hayatını kaybeden iki çocuk annesi Emine Çöp’ün bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve eşinden üç yıl önce boşandığı öğrenildi. Diğer kuzenleri olan Yağmur’un bir süre önce Oktay isimli erkek arkadaşından ayrıldığı ifade edildi. Yağmur’un eski erkek arkadaşının, ayrılıklarından sorumlu tuttuğu Emine Çöp’ü bir süre önce tehdit ettiği ifade edildi. Müge Anlı’ya konuşan Emine Çöp’ün babası, “Biri benim, biri kardeşimin kızı. İkisi de benim evladım. Bu çocukların suçu günahı ne. Kimseyle bir husumetimiz, kan davamız yok. Bizim yüreğimiz yandı. İki tane çocuğu annesiz kaldı. Ben onlara nasıl söyleyeyim” dedi.





Emine ve Tuğçe’nin kardeşleri Oktay ve Oğuz isimli şahıslardan şüpheleniyor: Yağmur isimli başka kuzenlerinin bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşının Emine Çöp’ü tehdit ettiği ileri sürüldü. Kiraladıkları otomobilin içinde öldürülen kızların katilini yakalamak için özel ekip kuruldu. Programa katılan kardeşler cinayetten Oktay ve Oğuz’dan şüphelendiklerini söyledi.
Kuzenler yaşamını yitirdi, aracı kullanan Alihan ise felç kaldı:





Boynuna ve sırtına isabet eden kurşunla yaralanan Emine Çöp ise kaldırıldığı Fatih Devlet Hastanesi’ndeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Omzuna ve vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Alihan K. ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı.Olay yerinde inceleme yapan polis, 30 adet 9 milimetre kovan tespit etti.

Sonraki Haber

Maalesef Kaybettik

Maalesef Kaybettik Bir Gün Önce Şampiyon Olan Milli Sporcu Ağaca Asılı Halde Bulundu! Hastaneye kaldırılan …